Rouheeta!

Minulle on monta kertaa sanottu, että olen yrittäjäluonne. Uskon sen, olen aktiivinen, sosiaalinen ja haluan päättää itse omasta tekemisestäni ja ajankäytöstäni. Haasteet eivät pelota.

Kynnys yrittäjyyteen on ollut korvieni sisällä. Olen väittänyt, että minulla ei ole yrittäjätaustaa. Voinko olla enemmän väärässä. Vanhempani olivat yrittäjiä mitä suurimmassa määrin. Maatila lypsylehmineen vaati juuri sitä kaikkea, mitä yrittäjältä vaaditaan: sinnikkyyttä, kestävyyttä, huonoja aikoja, hyviä aikoja, onnistumisen tunteita.

Olen seurannut läheltä Jyväskyläläisen PK-yrityksen eri vaiheita ja kasvua yli kymmenen vuoden ajan. Askel yrittäjyyteen on siis teoriassa tiedossa – käytännössä askeleen pituus on vielä hämärän peitossa. Vaikka oman alan asiantuntijuus on kasvanut vuosien varrella, halusin varmuutta yrittäjyyteen kurssin kautta. Sen kautta sain varmuuden siitä, että yrittäjyys on se minun juttu.

Eli saanko esitellä: Sovelluskehitys Rouheeta Oy. Rouheeta. Yritys. Minun yritykseni.

 

Post navigation